🔔 Nieuw afhaalpunt! ONZO Kloosterstraat 6, 2000 Antwerpen van wo-za tussen 11u-12u30 en 13u-17u.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Handig om te weten voor je aan de slag gaat!

Kies je favoriete ontwerp

Kies je favoriete ontwerp uit onze ruime collectie geboortekaarten vervaardigd uit ambachtelijke druktechnieken en kwalitatief, stevige papiersoorten.

 

Alle collectie kaarten kunnen GRATIS aangepast worden zodat elk kaartje toch uniek is:

 

- lettertype

- tekst en titels

- andere kleur aquarel, achtergrond of tekst

- combinatie van twee ontwerpen

- toevoeging lengte, gewicht, uur, korte tekst, iconen, etc.

- foliekleur

 

Heb je een specifieke vraag, stuur dan gerust een mailtje naar [email protected].

Bestel een proefpakket

Benieuwd naar onze papier- en druk kwaliteit? Bestel dan vrijblijvend een proefpakket, zodat je helemaal zeker van je keuze bent. Zowel van onze geboortekaarten als van onze cadeautjes kan je een proefpakket bestellen.

 

Het is mogelijk meerdere voorbeeldkaarten te bestellen indien je twijfelt of graag wil vergelijken. 

In love? Plaats je bestelling

Helemaal in love met het proefpakket en wil je graag je kaartje en/of doopsuiker bij ONZO laten maken? Hooray! Hieronder de next steps.

 

Zodra je precies weet wat je wil kan je de geboortekaarten en/of andere producten via de webshop bestellen. Na je bestelling ontvang je via mail een orderbevestiging die alles nog eens mooi op een rijtje zet. Daarna kan je de naam van je kindje(s) en alle andere gegevens doorsturen naar [email protected]

Samen werken we het ontwerp uit

Na ontvangst van je bestelling, wensen en gegevens bezorgen we je een digitaal voorbeeld via mail en werken we het geboortekaartje (de stickers, labels en/of cadeautjes) verder uit naar wens. Zo weet je precies wat te verwachten bij finale productie. 

Bevestig het ontwerp en ontvang alle extra's

Is het digitaal voorbeeld van het kaartje helemaal naar je zin? Dan bezorgen we je een digitaal bestand ter finale goedkeuring. Hiermee geef je aan dat het kaartje 100% voldoet aan je verwachtingen en klaar is voor druk. Bij geboorte worden dan de variabele gegevens zoals de datum, de lengte en het gewicht nog aangepast.

 

Tijdens deze fase worden ook alle extra’s (enveloppen, stickers, labels, cadeautjes, displays, etc.) klaargemaakt zodat je het nodige reeds kan voorbereiden. 

 

Je bestelling kan via verzending aan huis geleverd worden of kan (gratis) afgehaald worden in onze winkel in de Kloosterstraat 6 in Antwerpen. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. 

Ein-de-lijk is het zover!

Proficiat, je kindje(s) is (zijn) geboren! Stuur een bericht via WhatsApp naar +32 497 89 68 79 met daarin jouw naam en de laatste gegevens (geboortedatum, gewicht, lengte, etc.). We sturen steeds een bevestiging van ontvangst en starten zo snel mogelijk met de productie.

 

De levertermijn is 2 à 5 werkdagen. Indien de kaarten vroeger klaar zijn geven we uiteraard een seintje! Bij een geboorte in het weekend, op een feest- of brugdag kan de levertermijn en/of de communicatie iets langer duren gezien ONZO/de drukkerij dan niet open is. 

Verzenden of afhalen

Zodra de kaarten klaar zijn, krijg je een bevestiging hiervan.

 

Heb je gekozen voor ophalen dan kan dit bij onze drukkerij in Mechelen (gratis)

 

Heb je gekozen voor verzending (+15€), dan sturen we de geboortekaarten na druk zo snel mogelijk (prior) op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 2 à 6 werkdagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Natuurlijke eenvoud met oog voor elk detail.

Be Unique
Geboortekaarten

Ambachtelijke druktechnieken en kwalitatief stevig papier. Kies uit onze ruime collectie.

Be Different
Cadeautjes

Handgemaakte en kant en klare geschenken voor een geboorte of andere feestgelegenheden.

Be Smart
Displays

Presenteer je gifts op een display die volledig bij je stijl past en ook na de feestgelegenheid een plekje in huis kan krijgen.

Be Creative
Accessoires

Maak het totaalplaatje compleet en creëer je eigen sfeer door de juiste accessoires toe te voegen.

Veelgestelde vragen

Wanneer bestel je best een proefpakket/geboortekaarten? Deze en nog meer antwoorden kan je terugvinden op onze FAQ pagina.

Naar FAQ
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »