Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Waarom ONZO?

Het perfecte geboortekaartje en doopsuiker uitkiezen is geen eenvoudige beslissing. Het is een hele opdracht om originele geboortekaarten en cadeaus te vinden die in het verlengde van je eigen stijl liggen. Daarenboven moet je vaak zelf al erg creatief uit de hoek komen om met geboortekaarten en gifts van verschillende leveranciers een mooi geheel samen te stellen.

ONZO, maakt het je gemakkelijk. Stijlvolle en minimalistische geboortekaarten, kant en klare cadeaus, displays en accessoires, één punt waar je voor alles terecht kan!

ONZO - Doopsuiker waar je enthousiast van wordt.
ONZO - Doopsuiker
ONZO - We value quality, We Simplify We create, We care

ONZO, maakt het je makkelijk.

Totaalpakket ║ ONZO geeft je de mogelijkheid om de geboorte van je kindje op een stijlvolle manier aan te kondigen. Het is een totaalconcept dat een alternatief biedt voor traditionele doopsuiker. Laat je inspireren of ga zelf aan de slag en stel je eigen totaalpakket samen!

Lifestyle producten ║ Onze focus ligt op lifestyle producten die in het verlengde van de ouders liggen en ook na de geboorte een plek in huis kunnen krijgen. We kijken uit naar samenwerkingen met grafische vormgevers, kunstenaars en lokale ambachtslui om exclusieve (en tijdelijke) collecties te creëren.

Snel en eenvoudig ║ Een geboortekaart en doopsuiker kiezen kan tijdrovend en verwarrend zijn. ONZO haalt alle sleur uit dat proces, met slechts enkele klikken kan je samples aanvragen, een geboortekaartje en/of doopsuiker kiezen. Snel en eenvoudig zodat je volop van dit bijzondere moment kan genieten.

Steeds bereikbaar ║ Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Je kan ons steeds een mailtje sturen op [email protected]

ONZO - Onvergetelijke momenten verdienen stijlvolle creaties Onvergetelijke momenten verdienen stijlvolle creaties

Don’t miss a thing !
Take a sneak peek behind the scenes

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »