🔔 Van 5 tem 12 juni zijn we gesloten. Bestellingen en mails worden vanaf 13/06 beantwoord en verstuurd. Geboortekaarten lopen gewoon door!

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Over ONZO

ONZO is een Belgische onderneming die bijzondere momenten onvergetelijk wil maken met stijlvolle creaties. Daarom creëren we een wonderlijke mix van producten die perfect bij elkaar passen en helemaal in het verlengde van je eigen stijl liggen.

Jana Onzo richtte ONZO op in 2018 vanuit een passie voor het zoeken naar het perfecte geschenk voor vrienden en familie. Een geschenk dat een bijzonder moment nog mooier maakt. Met haar achtergrond als productontwikkelaar weet ze een vernieuwend aanbod samen te stellen, steeds met oog voor esthetiek. Ondertussen zijn er hechte samenwerkingen ontstaan waardoor ONZO niet langer een one-woman show is.

ONZO - Doopsuiker waar je enthousiast van wordt.
ONZO - Doopsuiker
ONZO - We value quality, We Simplify We create, We care

Natuurlijke eenvoud met oog voor elk detail

De liefde voor papier, ambacht, natuur en eenvoud zijn onze grootste inspiratiebronnen. Dit vertaalt zich in een puur en eenvoudig assortiment dat kwaliteit, rust en warmte uitstraalt. De focus ligt op tijdloze producten die in het verlengde van je eigen stijl liggen en ook na de geboorte een plek in huis kunnen krijgen #herinneringendieblijven.

Laat je inspireren, verrassen en vooral ontzorgen tijdens je zoektocht naar het ideale geboortekaartje en doopsuiker.

ONZO - Onvergetelijke momenten verdienen stijlvolle creaties Onvergetelijke momenten verdienen stijlvolle creaties

Don’t miss a thing !
Take a sneak peek behind the scenes

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »