Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

"Onzo, not a one trick pony.”

De drijvende kracht achter ONZO is Jana Onzo, productontwikkelaar en grafisch ontwerpster met jaren ervaring in verschillende gerenommeerde ontwerpbureaus. Met een oog en passie voor esthetiek en design ontwerpt ze de kaarten, selecteert ze de producten en stelt ze de pakketten samen.

Het idee achter ONZO is ontstaan uit de vraag die ze meer dan eens kreeg van vriendinnen om voor hen een geboortekaart te ontwerpen. Al doende merkte ze dat het voor ouders een hele opdracht is om originele geboortekaarten en cadeaus te vinden die in het verlengde van je eigen stijl liggen. Daarenboven moeten ouders vaak zelf al erg creatief uit de hoek komen om met geboortekaarten en gifts van verschillende leveranciers een mooi geheel samen te stellen. Dit heeft een groot DIY-gehalte, iets waar niet elke ouder in spé naar op zoek is.

ONZO - Doopsuiker waar je enthousiast van wordt.
ONZO - Holy Chic
ONZO - Doopsuiker
ONZO - We value quality, We Simplify We create, We care

We value quality,
We simplify, We create

Hier wilde Jana verandering in brengen door hedendaagse geboortekaarten en totaalpakketten aan te bieden die uniek en stijlvol zijn. Door een duidelijke visie, verhaal en een gebruiksvriendelijke webshop wordt de zoektocht naar geboortekaarten en -cadeaus vereenvoudigd. Eén punt waar je voor alles terecht kan, gedaan met het verzamelen van geboortekaarten, gifts of displays bij uiteenlopende leveranciers. Dat is de basis van waaruit ONZO gestart is.

ONZO wil zich onderscheiden in een traditionele markt met een doordacht assortiment dat verrast en inspireert. De focus ligt op lifestyle producten die in het verlengde van de ouders liggen en ook na de geboorte perfect een plaats in hun leven kunnen krijgen. Naast het ontzorgen van ouders in spé wil ONZO vooral inspireren en verrassen! Zo zal Jana samenwerkingen aangaan met fotografen, grafische vormgevers, kunstenaars en lokale ambachtslui om exclusieve en (tijdelijke) collecties geboortekaarten en -cadeaus te creëren. We passen het assortiment ook regelmatig aan en breiden de keuze geleidelijk uit.

ONZO wil zich zo op de kaart zetten als een vernieuwende, Belgische aanbieder van geboortekaarten en cadeaus. Yes, let's celebrate! #onzo.be

ONZO - Classics with a contemporaty twist

Don’t miss a thing !
Take a sneak peek behind the scenes

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »