🔔 Nieuw afhaalpunt! ONZO Kloosterstraat 6, 2000 Antwerpen van wo-za tussen 11u-12u30 en 13u-17u.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

ChariTea, Maté Sparkling, Bio/Fairtrade, 330ml

€68,00

20 stuks / doos.
Een heerlijke biologische, Fairtrade frisdrank inclusief gepersonaliseerde labels. Enkel afhaling mogelijk bij dit product, hieronder meer productinformatie.

totaal: € 68,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 3 weken

  • Maté: echt gebrouwen met een scheutje limoen en sinaasappel
  • Aantal: per dozen van 20 stuks verkocht
  • Inclusief ruw touw met gepersonaliseerde tag
  • Inhoud: 330ml
  • Hoogte: 17cm

! Gezien de breekbaarheid van het product is verzending hier niet mogelijk. Bij bestelling kan je het order afhalen in ons afhaalpunt Petit Féliz in Antwerpen.

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »