🔔 Van 5 tem 12 juni zijn we gesloten. Bestellingen en mails worden vanaf 13/06 beantwoord en verstuurd. Geboortekaarten lopen gewoon door!

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Bambino Planten mix

€78,00

20 stuks / doos
Bambino plantjes met strik of ruw touw en gepersonaliseerde labels. Perfect als cadeautje voor vrienden en familie. Enkel afhaling mogelijk bij dit product, hieronder meer productinformatie.

totaal: € 78,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 3 weken

  • Aantal: Per dozen van 20 stuks verkocht
  • Inclusief strik in kleur naar keuze of ruw touw en gepersonaliseerde labels in kleurdruk
  • Potmaat: Ø 5cm
  • Hoogte: incl. plantje: +/- 10 tot 14cm

De plantjes ontvang je best 2 à 3 weken voor gewenste datum, zo ontvang je ze fris, vers en klein. Vroeger ophalen kan ook uiteraard. Zolang de plantjes in het daglicht staan (bij voorkeur aan een raam) en 1x in de week een klein beetje (5mm) water krijgen is het prima. 

De samenstelling van de plantjes kan variëren naargelang het aanbod bij de leverancier. 

! Gezien de breekbaarheid van het product en de fragiele labels, is verzending hier niet mogelijk. Bij bestelling kan je het order afhalen in ons afhaalpunt Petit Féliz in Antwerpen.

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »