🔔 Van 5 tem 12 juni zijn we gesloten. Bestellingen en mails worden vanaf 13/06 beantwoord en verstuurd. Geboortekaarten lopen gewoon door!

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Potjes met noten

€68,90

20 stuks / doos
Ontdek al onze smaakvolle noten in een potje met gepersonaliseerde stickers. Heerlijk, vers en ideaal als snack! Hieronder meer productinformatie bij 'omschrijving'.

totaal: € 68,90

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 3 weken

  • Aantal: per dozen van 20 stuks verkocht
  • Sticker: inclusief gepersonaliseerde stickers (Ø sticker 4cm)
  • Vulling: naar keuze
  • Formaat potje: Ø6cm, hoogte: 6cm

Houdbaarheid
De noten zijn een half jaar houdbaar (ongeopend). Best koel bewaren bij een temperatuur van ongeveer 15°C. In principe werkt het hetzelfde als noten in de winkel kopen: sluit je het zakje/potje goed, blijven de noten zeer lang vers, sluit je het zakje/potje niet goed, kan het zijn dat de noten niet meer knapperig zijn na verloop van tijd (de noot is dan wel nog eetbaar). 

Soorten noten
De samenstelling van de noten kan variëren naargelang het aanbod bij de leverancier. Standaard proberen we de potje te vullen met walnoten, amandelen, gezouten cashewnoten en wasabi noten.  

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »