Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Proefpakket - Geboortekaarten

€10,00

Bestel een proefpakket van je favoriete geboortekaart en bekijk en beoordeel onze druktechnieken, papierkwaliteit, folie kleuren, enveloppen, stickers en labels in het echt! Voeg meerdere kaarten toe indien je twijfelt of graag wil vergelijken.

totaal: € 10,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 3-5 werkdagen

Bestel een proefpakket van onze geboortekaarten en ontvang:

 • 1 tot 3 voorbeeldkaarten van je favoriete ontwerpen
 • 13 enveloppen in verschillende kleuren 
 • 5 samples van de mogelijke folie kleuren
 • stickers en label samples in kleur- en foliedruk
 • tips en advies voor het bestellen van een geboortekaartje
 • 8 samples van mogelijk gekleurde papiersoorten (enkel bij het ontwerp 'Charles')

In love?
In love met het proefpakket en wil je graag je kaartje bij ONZO laten maken? Hoooray, bekijk dan zeker onze werkwijze/next steps.

Eens je precies weet wat je wil, kan je de geboortekaarten en/of andere producten via de webshop bestellen. Na het afronden van je bestelling ontvang je een orderbevestiging de alles nog eens op een rijtje zet. Na ontvangst hiervan mag je de naam van je kindje(s) en alle andere gegevens voor op de kaart doorsturen naar [email protected].


Samen werken we het ontwerp verder uit
Na ontvangst van je bestelling, wensen en gegevens bezorgen we je een digitaal voorbeeld via mail en werken we het ontwerp samen verder uit naar wens. 

Gratis aanpassingen:

 • tekst en titels (bv toevoeging gewicht, lengte, quote, iconen, enz.)
 • lettertype en/of layout
 • kleur aquarel of achtergrondkleur
 • kleur foliedruk of letterpress voor en/of achterzijde 
 • combinatie van 2 ontwerpen
 • andere druktechniek: kleurdruk ipv foliedruk, etc.

Heb je een specifieke vraag omtrent aanpassingen, stuur dan gerust een mail naar [email protected]

Kan ik het kaartje in het echt bekijken? Wat is foliedruk en/of letterpress? Wanneer en hoe geef ik de gegevens voor op het kaartje door? Alle antwoorden kan je terugvinden op onze FAQ pagina.

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »