Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Marmer tray vierkant, Wit

€74,90

Deze marmeren tray is ideaal om op een stijlvolle manier je doopsuiker/cadeautjes te presenteren. Ook na de geboorte past dit product perfect in je interieur. 30x30x5cm. Hieronder meer productinformatie.

totaal: € 74,90

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 2 weken

  • Materiaal: wit verzoet marmer (lichtgrijze lijnen)
  • Afmetingen: 30x30x5cm

Deze marmeren tray is ideaal om op een stijlvolle manier je cadeautjes/doopsuiker te presenteren. Ook na de geboorte past dit product perfect in je interieur.

Marmer gaat lang mee, het enige dat je hoeft te doen is er goed voor zorgen. Gebruik altijd een mild afwasmiddel en dep onmiddellijk droog. Het wordt afgeraden om de plank in de vaatwasser te reinigen.

Let op, door het gebruikte natuurlijke materiaal is elk stuk volledig uniek en uniek, daarom kunnen er verschillen en onvolkomenheden zijn.

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »