🔔 Nieuw afhaalpunt! ONZO Kloosterstraat 6, 2000 Antwerpen van wo-za tussen 11u-12u30 en 13u-17u.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Geboortekaart Lio

Stevige kaart in kleurdruk (800gr). Benieuwd naar onze papier- en drukkwaliteit en wil je de kaart graag in het echt bekijken en voelen? Bestel dan vrijblijvend een proefpakket, zodat je helemaal zeker van je keuze bent. Onderaan meer productinformatie.

Benieuwd naar onze kwaliteit? Bestel een proefpakket
Bekijk meer producten:
ONZO Geboortekaart Sebastian
ONZO Geboortekaart Alexander met foliedruk
totaal: € 312,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 4 werkdagen na geboorte en ontvangst laatste gegevens.

Bij een geboorte in het weekend, op een feest- of brugdag kan de levertermijn en de communicatie iets langer duren, gezien ONZO en de drukkerij dan niet open zijn.

Gratis aanpassingen:

  • Ander lettertype
  • Andere kleur aquarel, achtergrond en/of tekst
  • Aanpassingen aan de opmaak/layout
  • Toevoeging gewicht, lengte, iconen, korte tekst of quote
  • Combinatie van twee ontwerpen

Algemeen:

  • stijlvol en tijdloos ontwerp 
  • standaard in kleurdruk, maar kan ook met foliedruk of letterpress voorzien worden. Stuur hiervoor gerust een mail naar [email protected].
  • Keuze uit 7 verschillende folie kleuren
  • Papierdikte: 800gr

In love met het proefpakket en wil je graag je kaartje bij ONZO laten maken? Hoooray, bekijk dan zeker onze werkwijze/next steps.

Kan ik het kaartje in het echt bekijken? Wat is foliedruk en/of letterpress? Wanneer en hoe geef ik de gegevens voor op het kaartje door? Alle antwoorden kan je terugvinden op onze FAQ pagina.

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »