🔔 Nieuw afhaalpunt! ONZO Kloosterstraat 6, 2000 Antwerpen van wo-za tussen 11u-12u30 en 13u-17u.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Babyborrelkaart, recto foliedruk

Een babyborrel of kraamfeest verdient ook een mooi kaartje! Heb je reeds een geboortekaart geselecteerd of je bent dat van plan, dan kan je ook een babyborrelkaart bestellen. Hieronder meer productinformatie bij 'omschrijving'.

Bekijk meer producten:
ONZO Babyborrelkaart, kleurdruk
ONZO Babyborrelkaart, kleurdruk + foliedruk
totaal: € 317,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 4 werkdagen na geboorte en ontvangst laatste gegevens.

  • formaat: 70 x 80mm
  • design: gebaseerd op geboortekaart
  • druktechniek: recto foliedruk 

Het papier van de borrelkaartjes is standaard wit of gebroken wit. Papier met een kleurtje (zoals je geboortekaart) kan ook! Dit is echter op aanvraag. Stuur gerust een mailtje naar [email protected].

Borrelkaarten kan je enkel bestellen bij aankoop van een geboortekaartje van ONZO. Heb je reeds een ontwerp gekozen? Perfect dan kunnen we aan de slag!

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »