🔔 Nieuw afhaalpunt! ONZO Kloosterstraat 6, 2000 Antwerpen van wo-za tussen 11u-12u30 en 13u-17u.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Afgerond doosje met folie- of kleurdruk

€128,90

Afgerond papieren doosje met opdruk, al dan niet gevuld. Benieuwd naar papier- en drukkwaliteit en wil je het graag eens zien en voelen? Bestel dan vrijblijvend een proefpakket zodat je zeker bent van je keuze. Onderaan meer informatie.

totaal: € 128,90

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 3 weken

  • Aantal: per 20 stuks verkocht (minimum 40 stuks)
  • Formaat: 7 x 3,5 x 3,5 cm
  • Kleur papier: wit of gebroken wit
  • Druktechniek: keuze uit foliedruk of kleurdruk
  • Kleur folie: keuze uit 7 verschillende kleuren
  • Inhoud: leeg of 9 witte suikerbonen per doosje

Voor we starten met productie bezorgen we je via mail een digitaal voorbeeld van de opmaak ter finale goedkeuring. Zo weet je precies wat te verwachten!

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »