Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Zakjes met noten

€64,00

20 stuks / doos
Ontdek all onze smaakvolle noten in een zakje met gepersonaliseerde tag, strik, wasspeld en takje. Ideaal als snack! Zakjes in het zwart, wit of kraft bruin verkrijgbaar. Hieronder meer productinformatie.

totaal: € 64,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 3 weken

  • Aantal: per dozen van 20 stuks verkocht
  • Inclusief gepersonaliseerde tag, wasspeld, strik en groen takje (groen takje/gedroogde bloemen afhankelijk van het aanbod bij de leverancier)
  • Formaat: hoogte: 17,5 cm (met wasknijper), breedte: 7cm
  • Kleur zakje: zwart, wit of kraft bruin
  • Vet resistent en voedselveilig: de zakjes zijn voorzien van een dun film laagje en zijn vet resistent en voedselveilig
  • Verzending: haal je kant en klare bestelling af in ons atelier in Antwerpen (gratis) of laat deze leveren aan huis. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend.

Houdbaarheid
De noten zijn 4 maanden houdbaar (ongeopend). Best koel bewaren bij een temperatuur van ongeveer 15°C. In principe werkt het hetzelfde als noten in de winkel kopen: sluit je het zakje/potje goed, blijven de noten zeer lang vers, sluit je het zakje/potje niet goed, kan het zijn dat de noten niet meer knapperig zijn na verloop van tijd (de noot is dan wel nog eetbaar). 

Verzenden of afhalen

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij Buroform, Zandvoortstraat 6 in Mechelen afhalen (Gratis) of prior aan huis laten leveren (+15€).

Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na productie zo snel mogelijk op. Als alles vlot verloopt komt je pakketje de dag nadien aan, de totale levertermijn is hier dus 1 à 4 dagen. Voor verzending van de geboortekaarten werken we met DPD of DHL, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Andere producten:

Afhalen kan gratis bij ons prachtig afhaalpunt Petit Féliz, Entrepotplaats 8 in Antwerpen (di-za: 11u-17u, zo-ma gesloten).

Ontvang je je kant en klare bestelling liever aan huis? Dan kan je ook kiezen voor verzending naar een adres of afhaalpunt naar keuze. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend. Hier werken we met bpost, vertraging kan uitzonderlijk gebeuren en is op eigen risico!

Een deel van onze cadeautjes zijn te fragiel voor verzending (bv: bambino plantjes, mini prosecco flesjes, fairtrade flesjes, etc.), deze zijn enkel op afhaling!

Retour

Meer informatie op onze FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »