Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Handig om te weten voor je aan de slag gaat!

01 Kies een ontwerp

Kies je favoriete ontwerp uit onze unieke en ruime collectie geboortekaarten. De geboortekaarten hebben allen een identiek formaat (125x120mm) en worden op kwalitatief papier van 400gr tot 650gr gedrukt.

02 Bestel vrijblijvend een proefpakket

Benieuwd of het ontwerp ook mooi is met de naam van je toekomstig kindje en alle andere gegevens op? Bestel dan vrijblijvend een proefpakket, zodat je helemaal zeker bent van je keuze!

 

Een proefpakket is een samenstelling van een digitaal voorbeeld, een proefdrukkaart en verschillende papier-, folie- en enveloppe samples. Het geeft je een mooi beeld van hoe de geboortekaart (borrelkaart en stickers) er in het echt zal uitzien. Het digitaal voorbeeld ontvang je via mail, de proefdruk en samples worden via de post verzonden. Na het afronden van je bestelling ontvang je een orderbevestiging die alles nog eens op een rijtje zet, je duidelijk toelicht welke gegevens we van je nodig hebben en hoe je deze best kan doorgeven. Binnen de 5 werkdagen trachten we de digitale versie van het ontwerp door te sturen.

 

Voldoet de digitale preview aan je wensen, dan bezorgen we je zo snel mogelijk de proefdruk en de samples. Een proefpakket kost €15 en kan je via de pagina van het gewenste ontwerp selecteren. Bestellen doe je idealiter rond 6 maanden (25 weken) zwangerschap of vroeger, zo is er voldoend tijd om alles zorgvuldig voor te bereiden en ben je klaar als je kindje er wat vroeger is!

03 Stickers & tags

Ben je helemaal in love met het proefpakket en wil je graag het plaatje compleet maken met stickers, tags, etc.? Bij ONZO kan je naast geboortekaarten ook terecht voor:

 

- Enveloppen
- Babyborrelkaarten
- Stickers en tags
- Posters
- …

04 Plaats een bestelling

Weet je precies wat je wilt en wil je graag je kaartje bij ONZO laten maken? Super! Dan kan je de geboortekaarten en/of andere producten via de webshop bestellen.

 

TIP! Je kan ook enkel het ontwerp van een geboortekaart bestellen en de kaarten bij een (lokale) drukkerij naar keuze laten maken. Via de pagina van het gewenste ontwerp kan je de optie ‘enkel ontwerp, eigen drukker’ kiezen.

05 Ontvang je bestelling

Is de bestelling compleet en hebben we de volledige betaling ontvangen, dan bezorgen we je het drukklaar bestand ter finale goedkeuring. Hiermee geef je aan dat het kaartje 100% voldoet aan je verwachtingen en klaar is voor druk. Bij geboorte worden uiteraard de variabele gegevens zoals de datum, de lengte en het gewicht nog aangepast.

 

Alle extra's (stickers, enveloppen, gifts, displays, etc.) worden zo snel mogelijk opgestuurd. Zo kan je het nodige reeds voorbereiden en vanaf dan kan het aftellen beginnen!

06 Ein-de-lijk is het zover!

Proficiat, je kindje is geboren!

 

*Stuur een bericht of WhatsApp naar +32 497 89 68 79 met daarin de laatste gegevens (geboortedatum, gewicht, lengte, etc.). Bevestig ook zeker nog even de naam van jullie pasgeborene en van jezelf. We sturen steeds een bevestiging van ontvangst en starten zo snel mogelijk met productie!

* We houden je op de hoogte wanneer de kaarten verzonden of opgehaald kunnen worden bij onze drukkerij in Mechelen

* Sms je (op een werkdag) voor 12u de laatste gegevens door en heb je een ontwerp in kleurdruk, dan kunnen de kaarten eventueel diezelfde dag nog gedrukt (en verzonden) worden!

* Sms je na 12u de laatste gegevens door of heb je een ontwerp met foliedruk, dan kan het iets langer duren voor de kaarten klaar zijn. Voor alle zekerheid reken je best algemeen op een levertermijn van 1 à 3 werkdagen. Indien de kaarten vroeger klaar zijn geven we uiteraard een seintje!

* Een geboorte in het weekend, op een feest- of brugdag kan iets langer duren, gezien de drukkerij dan niet open is.

* Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na druk zo snel mogelijk op (prior). Als alles vlot loopt komt je pakketje de dag nadien aan.

 

Hierna is het vieren en genieten. Yes, let's celebrate!!

Eigen drukker

Verliefd op een ontwerp van ONZO, maar wil je graag met een eigen drukkerij samenwerken? Dit kan! Via de pagina van het gewenste ontwerp kan je voor de optie ‘enkel ontwerp, eigen drukker’ kiezen. Voor een digitaal ontwerp betaal je €100.

 

Na ontvangst van betaling bezorgen we je binnen de 5 werkdagen het afgewerkte/drukklare ontwerp. Bij geboorte hoeft de drukkerij enkel de datum (en evt. gewicht en lengte) aan te passen. Ga met dit bestand zeker vooraf al eens langs bij de drukkerij en vraag of het lukt om de gegevens aan te passen.

Ontdek het volledige assortiment en laat je inspireren en verrassen.

ONZO - Be Unique
Cards

Een ruime collectie aan unieke geboortekaarten ontworpen door Jana

ONZO - Be Different
Gifts

Stijlvolle, originele en exclusieve geboortecadeaus.

ONZO - Be Smart
Displays

Presenteer de gifts op een manier die perfect bij je stijl past.

ONZO - Be Creative
Accessories

Kleed het totaalplaatje aan met bijpassende accessoires

FAQ

Bekijk ook zeker de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.

Naar FAQ
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »