ONZO groeit en daar hoort een vernieuwd assortiment en een aangepaste website bij!  Bestellen is even niet mogelijk, maar vanaf november is de webshop terug open. Lopende bestellingen en geboortes worden uiteraard opgevolgd.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Handig om te weten voor je aan de slag gaat!

1 Kies een kaartje

Kies je favoriete ontwerp uit onze ruime collectie geboortekaarten.

2 Bestel een proefpakket

Benieuwd of het ontwerp ook mooi is met de naam van je kindje en alle andere gegevens op? Bestel dan vrijblijvend een proefpakket, zodat je helemaal zeker bent van je keuze!

 

Een proefpakket is een samenstelling van een digitaal voorbeeld, een gepersonaliseerde proefdruk van je kozen kaartje en verschillende folie- en enveloppe samples. Het digitaal voorbeeld ontvang je via mail, de proefdruk en samples worden via de post verzonden. Na het afronden van je bestelling ontvang je een orderbevestiging die alles nog eens op een rijtje zet en je toelicht hoe je de gegevens voor op het kaartje best kan doorgeven. 

3 Tevreden? Hooray!

Helemaal in love met het proefpakket en wil je graag je kaartje door ONZO laten maken? Hooray!

 

Kijk zeker ook even naar onze bijpassende enveloppen, babyborrelkaartjes, labels en/of geboortecadeaus, want ook deze hebben we in assortiment!

 

Eens je precies weet wat je wil, kan je de geboortekaarten en/of andere producten via de webshop bestellen of vraag een offerte aan via mail ([email protected]).

 

TIP! Je kan ook enkel het ontwerp van een geboortekaart bestellen en de kaarten bij een drukkerij bij jou in de buurt laten maken. We werken het kaartje volledig uit naar wens en nadien bezorgen we je de nodige bestanden waarmee de drukker aan de slag kan! Via de pagina van het gewenste ontwerp kan je voor de optie ‘digitale bestanden, eigen drukker’ kiezen. 

4 Ontvang je bestelling

Is de bestelling compleet en hebben we de volledige betaling ontvangen, dan bezorgen we je het drukklaar bestand ter finale goedkeuring. Hiermee geef je aan dat het kaartje 100% voldoet aan je verwachtingen en klaar is voor druk. Bij geboorte worden uiteraard de variabele gegevens zoals de datum, de lengte en het gewicht nog aangepast.

 

Alle extra's (enveloppen, stickers, labels, cadeautjes, etc.) worden dan ook zo snel mogelijk opgestuurd. Zo kan je het nodige reeds voorbereiden en vanaf dan kan het aftellen beginnen!

5 Ein-de-lijk is het zover!

YAY, proficiat! Je kindje is geboren!

 

Stuur een bericht via WhatsApp naar +32 497 89 68 79 met daarin de laatste gegevens (geboortedatum, gewicht, lengte, etc.). Bevestig ook zeker nog even de naam van jullie pasgeborene en van jezelf. We sturen steeds een bevestiging van ontvangst en starten zo snel mogelijk met productie! 

 

* Sms je (op een werkdag) voor 12u de laatste gegevens door en heb je een ontwerp in kleurdruk, dan kunnen de kaarten eventueel diezelfde dag nog gedrukt (en verzonden) worden!

 

* Sms je na 12u de laatste gegevens door of heb je een ontwerp met foliedruk of letterpress, dan kan het iets langer duren voor de kaarten klaar zijn. Voor alle zekerheid reken je best algemeen op een levertermijn van 1 à 3 werkdagen. Indien de kaarten vroeger klaar zijn geven we uiteraard een seintje!

 

* Een geboorte in het weekend, op een feest- of brugdag kan iets langer duren, gezien de drukkerij dan niet open is.

6 Verzenden of afhalen

Eens de kaarten klaar zijn, ontvang je een bericht:

 

* Heb je gekozen voor ophalen dan kan dit bij onze drukkerij in Mechelen (gratis)

 

* Heb je gekozen voor verzending, dan sturen we de geboortekaarten na druk zo snel mogelijk (prior) op. Als alles vlot loopt komt je pakketje de dag nadien aan (+€15 verzendingskosten)

 

Hierna is het vieren en genieten. YAY, let's celebrate!!

Ontdek het volledige assortiment en laat je inspireren en verrassen.

ONZO - Be Unique
Geboortekaarten

Stijlvolle en minimalistische geboortekaarten. Kies uit onze ruime collectie en pas het kaartje aan naar wens.

ONZO - Be Different
Cadeautjes

Klant en klare, stijlvolle cadeaus voor geboorte- of andere feestgelegenheden. #holychic

ONZO - Be Smart
Displays

Presenteer je gifts op een displays, die volledig bij je stijl past en ook na de feestgelegenheid een plekje in huis kan krijgen.

ONZO - Be Creative
Accessoires

Maak het totaalplaatje compleet en creëer je eigen sfeer door de juiste accessoires toe te voegen.

FAQ

Bekijk ook zeker de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.

Naar FAQ
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »