ONZO groeit en daar hoort een vernieuwd assortiment en een aangepaste website bij!  Bestellen is even niet mogelijk, maar vanaf november is de webshop terug open. Lopende bestellingen en geboortes worden uiteraard opgevolgd.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Rechthoekig marmer blad, Roze

€44,90

Dit marmer blad is ideaal om op een stijlvolle manier je doopsuiker/cadeautjes te presenteren. Ook na de geboorte past dit product perfect in je interieur. 20x40x1cm. Hieronder meer productinformatie.

totaal: € 44,90

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 2 weken

  • Materiaal: roze gepolierde marmer
  • Afmetingen: 40x40x2cm

Dit marmer blad is ideaal om op een stijlvolle manier je cadeautjes/doopsuiker te presenteren. Ook na de geboorte past dit product perfect in je interieur.

Marmer gaat lang mee, het enige dat je hoeft te doen is er goed voor zorgen. Gebruik altijd een mild afwasmiddel en dep onmiddellijk droog. Het wordt afgeraden om de plank in de vaatwasser te reinigen.

De marmerlijnen kunnen van product tot product verschillen!

Verzenden of afhalen

Haal je kant en klare bestelling af in ons atelier in Antwerpen (gratis) of laat deze leveren aan huis. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend.

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij in Mechelen afhalen of ook aan huis laten leveren indien gewenst.

Retour

Ga naar onze de FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »