ONZO groeit en daar hoort een vernieuwd assortiment en een aangepaste website bij!  Bestellen is even niet mogelijk, maar vanaf eind december is de webshop terug open. Lopende bestellingen en geboortes worden uiteraard opgevolgd.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Lege zakjes, Wit

€48,00

20 stuks / doos
Leuke zakjes (inclusief gepersonaliseerde tag, strik, wasknijper en takje) die je zelf kan vullen met lekkers! Hieronder meer productinformatie bij 'omschrijving'.

totaal: € 48,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: 1 tot 3 weken

  • Aantal: per dozen van 20 stuks verkocht
  • Sticker: inclusief gepersonaliseerde tag, wasspeld, strik en groen takje (groen takje/gedroogde bloemen afhankelijk van het aanbod bij de leverancier)
  • Formaat: hoogte: 17,5 cm (met wasknijper), breedte: 7cm
  • Kleur zakje: Wit
  • Vet resistent en voedselveilig: de zakjes zijn voorzien van een dun film laagje en zijn vet resistent en voedselveilig

Houdbaarheid
De noten zijn 4 maanden houdbaar (ongeopend). Best koel bewaren bij een temperatuur van ongeveer 15°C. In principe werkt het hetzelfde als noten in de winkel kopen: sluit je het zakje/potje goed, blijven de noten zeer lang vers, sluit je het zakje/potje niet goed, kan het zijn dat de noten niet meer knapperig zijn na verloop van tijd (de noot is dan wel nog eetbaar). 

 

Verzenden of afhalen

Haal je kant en klare bestelling af in ons atelier in Antwerpen (gratis) of laat deze leveren aan huis. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend.

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij in Mechelen afhalen of ook aan huis laten leveren indien gewenst.

Retour

Ga naar onze de FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »