ONZO groeit en daar hoort een vernieuwd assortiment en een aangepaste website bij!  Bestellen is even niet mogelijk, maar vanaf eind december is de webshop terug open. Lopende bestellingen en geboortes worden uiteraard opgevolgd.

Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

/ doos

Geboortekaart Oliver, kleurdruk

Stevige kaart (800gr) in kleurdruk. Geïnteresseerd in dit ontwerp? Bestel een gepersonaliseerd proefpakket van dit kaartje! Gegevens voor op de kaart en gewenste aanpassingen doorgeven na ontvangst orderbevestiging. Hieronder meer productinformatie.

Bekijk meer producten:
Geboortekaart Marie Lou in kleurdruk
Geboortekaart Oliver met foliedruk, Wit
Geboortekaart Oliver met foliedruk, Lichtblauw
totaal: € 254,00

Alles over dit product

Product informatie

Levertermijn: Geboortekaarten: 1 tot 3 werkdagen na geboorte en ontvangst laatste gegevens.

  • Gegevens voor op het kaartje: na het afronden van je bestelling ontvang je een orderbevestiging die alles nog eens op een rijtje zet en je toelicht hoe je de gegevens voor op het kaartje/de proefdruk best kan doorgeven. 
  • Formaat: 12.5x12cm
  • Papiergrammage: stevig drielaagspapier van 800gr 
  • Druktechniek: print voor- en achterzijde: kleurdruk. Wens je graag een andere kleur- of drukcombinatie stuur gerust een mailtje naar [email protected] voor meer info & prijzen!
  • Gratis aanpassingen: lettertype, kleur, tekst en andere kleine aanpassingen zijn mogelijk


❥ Proefpakket
Benieuwd of het ontwerp ook mooi is met de naam van je toekomstig kindje en alle andere gegevens op?  Bestel dan vrijblijvend een proefpakket, zodat je helemaal zeker bent van je keuze! 

Een proefpakket is een samenstelling van een digitaal voorbeeld, een gepersonaliseerde proefdruk van je kozen kaartje en verschillende folie- en enveloppe samples. Het digitaal voorbeeld ontvang je via mail, de proefdruk en samples worden via de post verzonden.

Het ontwerp enkel digitaal ontvangen
Verliefd op een ontwerp van ONZO, maar wil je graag de kaartjes bij jou in de buurt laten drukken? Dit kan! 

Samen werken we het kaartje volledig uit naar wens en nadien bezorgen we je alle nodige bestanden waarmee de drukker aan de slag kan. Bij geboorte hoeft deze enkel de datum (en evt. gewicht en lengte) aan te passen. 

Enveloppen, babyborrelkaarten, stickers en andere extra's
Kijk zeker ook even naar onze bijpassende enveloppen, babyborrelkaartjes, labels en/of geboortecadeaus, want ook deze hebben we in assortiment!

Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? We hebben een uitgebreide selectie veelgestelde vragen en een 'Hoe werkt het?' pagina die je op weg kunnen helpen. Als je meer gerichte hulp nodig hebt, kun je ons steeds een mailtje sturen op [email protected]

Verzenden of afhalen

Haal je kant en klare bestelling af in ons atelier in Antwerpen (gratis) of laat deze leveren aan huis. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het gewicht van de producten en worden op het einde van je bestelling berekend.

Geboortekaarten kan je rechtsreeks bij onze drukkerij in Mechelen afhalen of ook aan huis laten leveren indien gewenst.

Retour

Ga naar onze de FAQ pagina of de pagina met onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »